Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Joyvest Basic – en musikprofil – Senior

10000 kr

Musik har ett unikt sätt att beröra våra sinnen. Musik väcker minnen och känslor till liv och när vi hör musik vi tycker om är det svårt att sitta still. Vi för användaren av Joyvest ännu närmare musikens kärna. Joyvest låter användaren styra musiken med sin rörelse.

Joyvest Basic inkluderar en musikprofil av dom som finns tillgängliga för inom musiktjänsten Lyckna Music som finns på Joyvest Multi. Om du väljer Basic och vid ett senare tillfälle vill ha samtliga musikprofiler kan du enkelt uppgradera till en Joyvest Multi.

Joyvest, aktivitetsvästen som spelar musik vid rörelse

Med Joyvest skapas musikupplevelsen av användaren. Det är genom att röra på Musikklämmorna (se bild) som följer med alla Joyvest som musiken spelas. Det gäller att hålla igång rörelsen, för annars pausas musiken. Musikklämmorna är storleken av en tumme och fästes med klämmor på valfri plats på kroppen, ex. ärm eller byxben.

Forskning har visat att musik kan frigöra belönings- (dopamin) och lyckohormoner (endorfiner). Genom att låta musiken komma som en belöning vid rörelse motiveras användaren till rörelse på ett lättförståeligt och kul sätt.

Joyvest Basic

Med Joyvest Basic medföljer en musikprofil anpassat efter målgrupperna Senior eller Adult. Joyvest Basic är byggd på samma system som Joyvest Multi, vilket gör det enkelt att uppgradera från Basic till Multi.

Övrigt

  • Joyvest är tvättbar i 60°C och du kan enkelt desinfektera alla plastdelar med sprit och handduk.
  • Batteriet håller för mer än 10 timmars användande. Vid normalt bruk är det oftast mer än 10 dagar.

Beskrivning

Ta ut en en klämma eller båda två, tryck på Play eller Volym-knappen för att sätta igång. Västen hängs på användaren. Klämmorna fästs enkelt på tröjans ärmslut eller hålls i händerna.
Två knappar är allt, en för att byta låt och en för att ändra volym. Vid ett längre tryck på volym-knappen hamnar den i viloläge. Tvättas i 60°C. Batteritid 10 timmar.  Joyvest har uttag för hörlurar.

 

Vikt: 1.15 kg

Målgrupp: Senior (+65 år)

Musikprofil: Dance, Sing, Work, Memo, Play

SING
Klassiska sing alongs. Speciellt lämplig i grupp för att skapa allsång.

WORK
Bygg ett träningsprogram eller en ordination. Rekommenderat paket för HSL-personal.

DANCE
Särskilt dansvänliga låtar som gör det svårt att inte röra på sig. Du hittar här flera olika dansstilar.

PLAY
En lekfull musikprofil med glada barnlåtar. Rekommenderat för en yngre målgrupp.

Skapa-spontana-stunder-av-gladje-med-Joyvest

Du kanske också gillar …