Joyvest Multi Senior Inkl. Music&Care

Ring för pris

Musik har ett unikt sätt att beröra våra sinnen. Musik väcker minnen och känslor till liv och när vi hör musik vi tycker om är det svårt att sitta still. Vi för användaren av Joyvest ännu närmare musikens kärna. Joyvest låter användaren styra musiken med sin rörelse.

Unikt med Joyvest Multi är att du har tillgång till fyra olika musikprofiler genom musiktjänsten Lyckna Music. Växla enkelt mellan musikprofilerna Dance, Sing, Work eller Play och anpassa aktiviteten efter situation och person. ADULT är anpassat för en målgrupp upp till 65 år.

Med trygghetsprogrammet Lyckna Care får du ut det mesta och bästa av din Joyvest Multi. Inkluderar utbildning, support och funktionsgaranti.

Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter

Joyvest, aktivitetsvästen som spelar utvald musik vid rörelse

Med Joyvest skapas musikupplevelsen av användaren. Det är genom att röra på Musikklämmorna (se bild) som följer med alla Joyvest som musiken spelas. Det gäller att hålla igång rörelsen, för annars pausas musiken. Musikklämmorna är storleken av en tumme och fästes med klämmor på valfri plats på kroppen, ex. ärm eller byxben.

Forskning har visat att musik kan frigöra belönings- (dopamin) och lyckohormoner (endorfiner). Genom att låta musiken komma som en belöning vid rörelse motiveras användaren till rörelse på ett lättförståeligt och kul sätt.

Joyvest Multi

Med Joyvest Multi har möjlighet att styra vilken musik som spelas genom att välja Musikklämmor med en viss musikprofil. Detta görs möjligt genom musiktjänsten Lyckna Music som finns tillgänglig på din Joyvest Multi.

Lyckna Music 

Lyckna Music kommer i två versioner anpassat för två olika målgrupper: Senior och Adult. Senior är anpassat för +65 och Adult -65. Med hjälp av Lyckna Music får du fyra musikprofiler som du enkelt byter mellan för anpassa aktiviteten efter situation och person.

Lyckna Care

Trygghetsprogrammet Lyckna Care ser till att du får ut största möjliga nytta av din Joyvest. Genom programmet kommer du att få tillgång till ett digitalt utbildningstillfälle (kontakta oss om du önskar ett fysiskt tillfälle), ett personligt digitalt uppföljningsmöte efter cirka tre månader, samt löpande support vid behov. Utöver detta har du en funktionsgaranti. Så länge du har ett aktivt abonnemang garanterar vi Joyvest funktion. Läs mer om i villkoren.

Övrigt

  • Joyvest är tvättbar i 60°C och du kan enkelt desinfektera alla plastdelar med sprit och handduk.
  • Batteriet håller för mer än 10 timmars användande. Vid normalt bruk är det oftast mer än 10 dagar.

 

Beskrivning

Ta ut en en klämma eller båda två, tryck på Play eller Volym-knappen för att sätta igång. Västen hängs på användaren. Klämmorna fästs enkelt på tröjans ärmslut eller hålls i händerna.
Två knappar är allt, en för att byta låt och en för att ändra volym. Vid ett längre tryck på volym-knappen hamnar den i viloläge. Tvättas i 60°C. Batteritid 10 timmar.  Joyvest har uttag för hörlurar.

 

Vikt. 1,5 kg.

SING
Klassiska sing alongs. Speciellt lämplig i grupp för att skapa allsång.

WORK
Bygg ett träningsprogram eller en ordination. Rekommenderat paket för HSL-personal.

DANCE
Särskilt dansvänliga låtar som gör det svårt att inte röra på sig. Du hittar här flera olika dansstilar.

PLAY
En lekfull musikprofil med glada barnlåtar. Rekommenderat för en yngre målgrupp.

Musik anpassat för över 65 år.

Du kanske också gillar …