Joyvest terapeutisk musikkram

10000 kr11250 kr

NYHET!
Allt för många sitter och gör ingenting. Med musikens kraft sätts omsorgen i rörelse och med det sprids glädje!

Musik styrd av rörelse. Musik har ett unikt sätt att beröra våra sinnen. Den väcker minnen och känslor till liv och när användaren rör sig startar musiken – då är det svårt att sitta still.

Det ingår ett musikpaket när du beställer en Joyvest.  Musikpaketen är framtagna tillsammans med musikterapeuter. Vår rekommendation är att välja paket efter dess syfte, snarare än dess specifika låtar. Ca 8 låtar i varje musikpaket, läs mer om musiken nedan.

 

 

OBS!
Vi rekommenderar att man enbart väljer ETT musikpaket per Joyvest.

Nollställ
Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter

Beskrivning

Ta ut en en klämma eller båda två, tryck på Play eller Volym-knappen för att sätta igång. Västen hängs på användaren. Klämmorna fästs enkelt på tröjans ärmslut eller hålls i händerna.
Två knappar är allt, en för att byta låt och en för att ändra volym. Vid ett längre tryck på volym-knappen hamnar den i viloläge. Tvättas i 60°C. Batteritid 10 timmar.  Joyvest har uttag för hörlurar.

 

 

  • Memory…tar avstamp i reminiscensen. Här söker vi att trigga minnen med musik från olika årtionden. Den tar avstamp i 40-talet och letar sig hela vägen till 70-talet.  En tur på minnenas väg! Blandat svenska och internationella hits som väcker minnen från stora delar av ens liv.
  • Dance … letar upp rytmer från flera olika dansstilar: tango, bugg, foxtrot, vals, hambo. Här svänger det!Här finner vi musik som onekligen skapats med ett specifikt syfte att väcka lusten till rörelse. Musiken tar sig in och glädjen som väcks i oss återspeglas i vår rörelse.
  • Functional … är specifikt framtagen för förflyttningar och för fysio-/arbetsterapeuten att ordinera rörelse.Här finner vi musik för gångträning, för svepande rörelser med armar och för att aktivera fotarbetet.  Här handlar det om att träna och bibehålla rörelseförmågor.
  • Sing … flirtar med stämbanden och väcker sång och skratt.Vissa låtar sätter sig på minnet. Texter som aldrig lämnar oss. Trallvänliga klassiker är just det, musikpaketet stimulerar inte bara till rörelse utan också (all)sång.
  • Personal Välj åtta låtar per Joyvest, vilka du vill. Tillkommer 1000 kr + moms.

Joyvest Produktblad

Du gillar kanske också…