Joyvest

Joyvest

Musik har ett unikt sätt att beröra våra sinnen.

 

Musik väcker minnen och känslor till liv och när vi hör musik vi tycker om är det svårt att sitta still. Vi låter användaren av Joyvest komma ännu närmare musikens kärna. Joyvest låter användaren styra musiken med sin rörelse.

 

Musik har ett unikt sätt att beröra våra sinnen. Musik väcker minnen och känslor till liv och när vi hör musik vi tycker om är det svårt att sitta still. Vi för användaren av Joyvest ännu närmare musikens kärna. Joyvest låter användaren styra musiken med sin rörelse.

Joyvest, aktivitetsvästen som spelar musik vid rörelse

 

Med Joyvest skapas musikupplevelsen av användaren. Det är genom att röra på Musikklämmorna (se bild) som följer med alla Joyvest som musiken spelas. Det gäller att hålla igång rörelsen, för annars pausas musiken. Musikklämmorna är storleken av en tumme och fästes med klämmor på valfri plats på kroppen, ex. ärm eller byxben.

 

Forskning har visat att musik kan frigöra belönings- (dopamin) och lyckohormoner (endorfiner). Genom att låta musiken komma som en belöning vid rörelse motiveras användaren till rörelse på ett lättförståeligt och kul sätt.

Joyvest Basic

Med Joyvest Basic medföljer en musikprofil anpassat efter målgrupperna Senior eller Adult. Joyvest Basic är byggd på samma system som Joyvest Multi, vilket gör det enkelt att uppgradera från Basic till Multi. Allt du behöver göra är att teckna abonnemanget Lyckna Music & Care. Det tillkommer då också en uppläggningskostnad.

 

Joyvest Multi

Med Joyvest Multi har möjlighet att styra vilken musik som spelas genom att välja Musikklämmor med en viss musikprofil. Detta görs möjligt genom musiktjänsten Lyckna Music som finns tillgänglig på din Joyvest Multi.

 

Unikt med Joyvest Multi är att du har tillgång till fyra olika musikprofiler genom musiktjänsten Lyckna Music. Växla enkelt mellan musikprofilerna Dance, Sing, Work eller Play och anpassa aktiviteten efter situation och person. ADULT är anpassat för en målgrupp upp till 65 år.

Lyckna Music

Lyckna Music kommer i två versioner anpassat för två olika målgrupper: Senior och Adult. Senior är anpassat för +65 och Adult -65. Med hjälp av Lyckna Music får du fyra musikprofiler som du enkelt byter mellan för anpassa aktiviteten efter situation och person.

 

Lyckna Care

Trygghetsprogrammet Lyckna Care ser till att du får ut största möjliga nytta av din Joyvest. Genom programmet kommer du att få tillgång till ett digitalt utbildningstillfälle (kontakta oss om du önskar ett fysiskt tillfälle), ett personligt digitalt uppföljningsmöte efter cirka tre månader, samt löpande support vid behov. Utöver detta har du en funktionsgaranti. Så länge du har ett aktivt abonnemang garanterar vi Joyvest funktion. Läs mer om i villkoren.

Övrig information om Joyvest

 

  • Joyvest är tvättbar i 60°C och du kan enkelt desinfektera alla plastdelar med sprit och handduk.
  • Batteriet håller för mer än 10 timmars användande. Vid normalt bruk är det oftast mer än 10 dagar.

Utforska våra Joyvest produkter