Ljudkudden

1752 kr

Ljudkudden – en god hjälp vid sömnlöshet och insomningsproblem.
Sömnlöshet och insomningsproblem kan bl.a. bero på tinnitus, stress eller oro. Lyssna på avslappnande musik och kudden ger dig ro, lugn och vila. Kudden kan lätt kopplas till en CD spelare, radio, tv, mobiltelefon/surfplatta.
Ljudstyrkan kan lätt justeras. Kudde med ljud och bolltäcket; en skön kombination vid insomningssvårigheter. Främjar avslappning och hjälper dig att varva ner. Lyssna på härlig avslappningsmusik och dröm dig bort till fjärran land!
Denna ljudkudde är fiberfylld och kan justeras i höjd genom att ta bort lite av fyllningen. Fiberfyllningen i kudden har goda isolerande egenskaper och är lämplig för allergiker och astmatiker. Högtalaren är en enkel och tunn högtalare som ligger nära örat och som inte känns genom fyllningen.

Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter
Artikelnr: 502351 Kategorier: , , , , ,

Beskrivning

En revolutionerande sömnupplevelse
En ljudkudde är en liten kudde med inbyggda högtalare – det ser ut som en vanlig kudde, och finns i olika versioner. Den kan enkelt kopplas till en vanlig CD-spelare, MP3-spelare eller en ljudgenerator. Användaren är alltså den enda som hör de fina lugnande ljuden som kommer från kudden. Det ger människor med sömnproblem mycket lättare att somna samtidigt som de får en längre och mer sammanhängande sömn – som i sin tur skapar ökad energi ork under de vakna timmarna.