Protac SenSack®

6900 kr11000 kr

NYHET!
Säker och tydlig avgränsning av kroppen

Protac SenSack® är en sensoriskt stimulerande sovsäck fylld med 25 mm bollar på ovansidan av sovsäcken. Trycket och vikten på bollarna ger sensorisk stimuli till kroppen och hjälper till att öka kroppens kroppsmedvetenhet precis som Tyngdtäcke Protac Bolltäcke. Protac SenSack® formar sig bekvämt och avgränsande mot kroppen och bidrar till användarens lugn och ro. Barn, ungdomar, vuxna och äldre kan ha nytta och glädje av att använda Protac SenSack®. Den fysiska avgränsningen i sovsäcken kan också vara till stor hjälp, för brukare som lider av ångest. Sovsäcken är i första hand avsedd att sova i, men kan även användas under dagen för en sinnesstimulerande och avkopplande paus.

Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter
Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Lätt att ta med på resan

Sovsäcken är lätt att ta med sig på övernattnings- och helgresor och den är designad för att se ut som en vanlig sovsäck. Sovsäcken är mörkblå och tillverkad i en mjuk och skön polyester och med ett lager av det temperaturreglerande materialet Clima Star, vilket bidrar till att sovsäcken alltid har en behaglig temperatur. Ovansidan på sovsäcken är utformad så att den antingen kan användas som huva och därmed bidra till extra säkerhet eller kan lutas runt och i stället fungera som en liten kudde. Dessutom finns en dragsko upptill, vilket gör det möjligt att stänga sovsäcken helt tätt. Sovsäcken är försedd med dragkedjor på båda sidor som kan öppnas både uppifrån och nerifrån och det går därmed att få luft till fötterna. En överläggspåse har också tagits fram som tillbehör, så att sovsäcken även kan användas i naturen. Protac SenSack® finns i storlekarna S, M och L.

 

Ytterligare information

Vikt N/A
Välj storlek

Protac SenSack® small, 4 kg, Protac SenSack® medium, 5.5 kg, Protac SenSack® large, 7.5 kg

Protac SenSack® kan tvättas i 60 grader. Överdel och underdel måste tvättas separat för att få plats i en 7 kg tvättmaskin. Centrifugerar vid låg hastighet – se även tvättråd på etiketten. Intervall och behov av tvätt beror på användning. Det rekommenderas att hänga ut täcket för vädring med jämna mellanrum. Protac reserverar sig ang. byte vid felaktig hantering i förhållande till tvätt och underhåll.

NAMN KG          LÄNGD              BREDD
Protac SenSack® – Small 4 kg.            139 cm.                  62 cm.
Protac SenSack® – Medium 5,5 kg            196 cm.                 80 cm.
Protac SenSack® – Large 7,5 kg.            216 cm.                100 cm.

Du kanske också gillar …