Startpaket Calm Air

Ring för pris

Ett färdigt paket till det blivande sinnesrummet!
Allt ni behöver för en bra start i just er verksamhet.

Detta paket är beställningsvara, leveranstid ca 6-8 veckor.

Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter

Beskrivning

Luftrör Hurricane, 200 cm, står stadigt i ett vitt podie. Luft istället för vatten är ett uppskattat alternativ till bubbelrören. Luften får de små polystyrenkulorna att röra sig i röret. Utmärkt för miljöer som inte kan ha vattenrör.
Fiberoptiken är förtrollande vacker, sinnesstimulerande och har en rogivande effekt. Den hängs upp i medföljande plexiväggfäste.
Det ingår två vågformade speglar som vi rekommenderar att man sätter upp bakom bubbelröret för att uppnå max effekt av ljuskällan.  Spegelbollen är en populär ljuseffekt i många sinnesrum. För att spegelbollen ska ge en rofylld effekt har Komikapp en egenutvecklad motor som snurrar ett varv var fjärde minut. Spegelbollen skickar små ljusreflektioner på väggar och tak i rummet. Ljusreflektionerna rör sig långsamt i rummet och betraktaren får en lugn upplevelse.

I detta paket ingår: 

Tillbehör:

App-styrning eller Trådlös styrenhet.

Vill du kunna styra färgerna och bubblorna i bubbelröret finns det två olika alternativ för styrning.
Väljer du Appstyrning så kräver appen iOS 8.0 eller senare. (Läs mer här)

 

Vi erbjuder finansiering av våra produkter. Ett bra alternativ för er då ni kan använda våra produkter i verksamheten och kostnaden delas upp. Enstaka produkter eller ett större paket av fler. Våra säljare hjälper er att göra ett bra paket av de produkter ni behöver i just er verksamhet. 

Vi erbjuder även montering av Sinnesrum. Kostnad tillkommer. 

Önskar ni finansiering eller montering? Skriv det i meddelanderutan när du kommer till kassan.