Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

MEMO Timer

1221 kr

Att förstå en viss tidsmängd kan vara svårt. MEMO Timer är ett hjälpmedel som passar alla åldersgrupper och gör det enklare att förstå tid, till exempel hur lång tid en aktivitet tar eller om hur länge en aktivitet ska börja.

Med MEMO Timer kan du lära dig att förstå tid med hjälp av ljuspunkter som slocknar allt eftersom tiden går. Du får en känsla för både tid och tidsmängd. När tiden är slut blir du informerad om det genom ljud, ljus och vibration. I de fall du inte vill störa omgivningen kan du välja att få larmet enbart med vibration.

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etiketter: , , , ,

Beskrivning

MEMO Timer finns i fyra versioner:
MEMO Timer 8 – tidsintervall mellan 2-8 minuter (art.nr 500150)
MEMO Timer 20 – tidsintervall mellan 5-20 minuter (art.nr 500155)
MEMO Timer 60 – tidsintervall mellan 15-60 minuter (art.nr 500160)
MEMO Timer 80 – tidsintervall mellan 20-80 minuter (art.nr 500165)

MEMO Timer är en visuell timer som gör tid mer konkret genom sin tydliga tidsstapel som visar tid som mängd. Lampor som slocknar allteftersom tiden räknas ner ger en tydlig information om tidens gång. Snart är det bara halva tiden kvar. Vid timerns slut kan man välja ljudsignal eller bara låta timern vibrera eller blinka. Färgmarkeringar för olika tidsmängder gör det lättare att prata om tid och att koppla färg och tidsmängd till olika aktiviteter. MEMO Timer är en medicinteknisk produkt av hög kvalitet. Du kan ta med den i dagens alla aktiviteter och miljöer. Den glider lätt ner i fickan, alternativt kan hängas runt halsen. Den är stöt- och vattentålig och klarar både duschen och utomhusaktiviteter.

 

MEMO Timer kan göra det lättare att inte sitta för länge vid frukostbordet, att fokusera på att fixa sig i badrummet så att man hinner i tid till skolan. Med MEMO Timer kan barnet få en förberedelsetid för aktiviteter. Istället för en morgon med tjat, blir det en trevlig start på dagen för hela familjen.

Mått: 107 x 46 x 25 mm

Vikt: 0.12 kg

Batteri: 2 x AA 1,5 V

Produkterna marknadsförs som medicintekniska hjälpmedel klass I för personer med funktionsnedsättningar och uppfyller Förordning (EU) 2017/745 – MDR.

Du kanske också gillar …