Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Mobii KomiAktiv

83500 kr

Mobii KomiAktiv är en interaktiv projektor.  Enheten kräver ingen installation, allt är förberett och genom att ansluta strömkabeln och trycka på startknappen så är enheten igång.

 

Genom den, elektriskt styrda, höj- och sänkbara funktionen väljer man enkelt om man vil projicera bilden på ett golv eller ett bord. Med en intuitiv fjärrkontroll och enkla menyer navigerar man sedan enkelt mellan aktiviteterna.

 

När man vill avsluta trycker man på off knappen och när systemet stängts av flyttas enheten enkelt bort. Tack vare sin mobilitet kan enheten enkelt flyttas mellan olika rum och miljöer, t.ex. ett allrum eller för en enskild användare på sitt rum.

 

 

 

 

Beskrivning

Mobii KomiAktiv stimulerar användaren till social interaktion, fysisk aktivitet och träning av kognitiva funktioner. Enheten är utrustad med över 100 olika färdiga aktiviteter som är särskilt framtagna, och bevisat effektiva, för användning inom äldreomsorgen.

 

Aktiviteterna innehåller olika typer av funktioner såsom Splash, Quiz, Måla, Pricka rätt och Porlande  vattenbilder. Alla aktiviteter styrs och påverkas av de rörelser man gör över den projicerande ytan. Känsligheten och hastigheten styrs enkelt via fjärrkontrollen för att passa alla. Alla aktiviteter innehåller rörliga bilder, interaktivitet och ljud, tex. musik. Volymen justeras också på fjärrkontrollen.

 

Det handlar mer om upplevelse och minnen i äldreomsorgstemat och mer pedagogik och lärande i skol- respektive daglig verksamhet. 

 

Mobii KomiAktiv är helt på svenska, både manualer och menyer. Komikapp är den enda återförsäljaren i Sverige av den svenska versionen.
Denna produkt är beställningsvara och levereras vanligen inom 5-8 veckor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ytterligare information

Välj innehåll för

Äldreomsorg, Skola, Daglig verksamhet

Du kanske också gillar …

Skip to content