Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Rörelse och vila – kit

10869 kr

Många känner sig lugna när de får krama och prata med ett älskat husdjur. Det ger dem en känsla av trygghet och välbefinnande att känna värmen och möta blicken utan krav.

Boule, Målmattan och Bolley är roliga spel som lockar till rörelse och aktivitet. 

Beskrivning

Rörelse och vila – kit innehåller:

1 st MetaCat
1 st Lill-Hängke
1 st Boule
1 st Målmatta med bönpåsar
1 st Bolley

MetaCat
­En helt ny digital terapi och sällskapskatt. Designad för att ge komfort, sällskap och en trygg stund med glädje. MetaCat har en väldigt mjuk och realistisk päls och mjuka huvudrörelser. Den har tre sensorer på kroppen och svarar genom att röra sig, jama och spinna.

Lill-Hängke
Lill-Hängke är en tung, härlig mjuk sengångare med en vikt på 3 kg. Han placeras i knät och sedan lyfts armarna över axlarna, så användaren känner trycket på framsidan av axlarna som hjälper till att stimulera vårat sinne.

Boule
Klassiskt Boulspel i hög kvalitet, innehåller 12 bollar och två målbollar gjorda av polyuretan. Tygpåse för smidig förvaring medföljer.

Målmatta med 12 bönpåsar
Kasta prick! Vem vinner? En aktivitet som ger rörelse och skapar gemenskap. Matta i polyesteröverdrag, naturgummi och latex samt 12 st. bönpåsar i fyra färger, tillverkade av polyestertyg fyllda med plastgranulat.

Bolley
Bolley förmedlar känslan att lyckas och alla kan träna i sin egen takt och efter sina förutsättningar. Man fäster Bolley i dörrkarmen eller på annat ställe där det passar med hjälp av kardborre. Motorik, koordination, reaktion, balans och koncentration övas upp lika väl som timing och bollkänsla, hur man än sparkar eller slår på bollen så kommer den tillbaka. 

 

 

Du kanske också gillar …

Skip to content