Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Stor-Hängke

3885 kr

Stor-Hängke är en tung, härlig mjuk sengångare med en vikt på 4 kg.
Hur använder man Stor-Hängke?!
Han placeras i knät och sedan lyfts armarna över axlarna, så användaren känner trycket på framsidan av axlarna som hjälper till att stimulera vårat sinne. En arm har ett brett elastiskt band som sätts runt den andra armen, detta ska användas när Stor-Hängke ger en kram.
Det är viktigt att armarna ligger ovanpå varandra så att kramen blir perfekt. Många användare kramar Stor-Hängke av sig själva, men var medvetna om att varje användare kommer att reagera annorlunda. Om de inte gillar att krama honom direkt, lägg bara armarna längs användarens sida.
Han kan bl.a. användas för personer med demens.

Beskrivning

Stor-Hängke är så mycket mer än bara en sengångare som ser söt och härlig ut.
Han är gjord av ett härligt mjukt material som ger den sensoriska och taktila stimulansen som gör att du bara inte kan släppa taget om honom.
Det unika med sengångarna Lill och Stor-Hängke är vikten som upplevs när de ger en kram. Det öppnar upp beröringssinnet som registrerar tryck och värme.
Det gör att du hittar trygghet och lugn i kroppen när du sitter eller ligger bredvid sengångaren.
Sengångaren Hängke används på boenden för människor i alla åldrar med särskilda behov.
Användningen av Lill och Stor-Hängke är väldigt olika, eftersom behoven är olika. Vikten hjälper till att frigöra Oxytocin som kan ha en positiv effekt på nervsystemet och lindra stress.

 

Stor-Hängke har viktpåsar i varje arm och mage. De mesta av Stor-Hängkes kropp är gjord av mjuk päls, medan hans ansikte, händer och fötter är gjorda av linne.

Säkerhet: Lill-Hängke är testad och godkänd inom hållfasthet (EN 71-1), brand (EN 71-2), kemi (EN 71-3).

 

Användarinstruktioner

Bruksanvisning/Tvättråd

Du kanske också gillar …

Skip to content