Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Swnx® Office

1350 kr

Få mer energi och mer arbetsglädje.
Stimulerar rastlöshet och inre oro, så du bättre kan koncentrera dig på dina arbetsuppgifter. Fotgungan gör dig mer produktiv, reducerar stress vid många timmars arbete vid ett skrivbord.

I lager

Artikelnr: 504803 Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Klickar du med pennan eller trummor på kanten av bordet?
Om du gör det är du en bland många. Och det är ganska förståeligt, för människan skapades för rörelse. Tyvärr är det ofta irriterande för miljön när vi hittar sätt att tappa energin vid stillasittande arbete. Med en SWNX fotgunga under skrivbordet stimulerar du din rörelselust på samma sätt som du gör genom att klicka med pennan och trumma på bordet – men istället diskret och helt tyst.

För många människor gör lite rörelse hela skillnaden i om de kan koncentrera sig och fördjupa sig. Svänger du med fötterna eller gör andra rörelser under bordet med hjälp av fotgungan tar du inte bara hänsyn till dina kollegor, du förbättrar även din hälsa och ökar din effektivitet.
Känner du inre oro eller lever i en stressig vardag, har du ofta ett ökat behov av att röra på dig? Med SWNX under bordet kan du göra detta utan att distrahera och störa andra. SWNX har samma effekt som att klicka med en penna eller trumma på kanten av bordet. Det främjar koncentrationen så att du bättre kan fokusera på det du gör just nu. Känner du av svullna eller sovande ben? Eller behöver du få in mer rörelse i vardagen på ett skonsamt sätt? SWNX ger bättre blodcirkulation och skonsam träning.

Det kan vara svårt att koncentrera sig om du inte kan hitta den sinnesfrid som krävs för att utföra uppgifter vid ett skrivbord.

Rastlöshet kan belasta din effektivitet, och det ökar stressnivåerna när dagens uppgifter blir svåra att uppnå. Bristen på lugn att utföra dem kan bli en ond cirkel eftersom ansamlingen av arbetsuppgifter leder till ännu större kroppslig rastlöshet och ineffektivitet. Om du delar kontor med andra kan din oro också vara till besvär för dem.

 

Rund fotgunga i svartbetsat kvalitetsmöbelträ med tre delar. 5 cm svart, halkfritt band ovanpå. Gungan har en diameter på 31 cm och passar därför alla fotstorlekar. Tjockleken är 9 mm, och gungan hålls av ett kraftigt nylonrep i svart. Repet har även ett svart, format plaströr i botten som skyddar mot slitage.

Du kanske också gillar …

Skip to content