Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Balloo Galon grön m musikvibrationer

11999 kr

Balloo är lika bekväm och mysig som den ser ut! Den anpassar sig till kroppen och ger huvud, nacke och armar ett avkopplande stöd. Den har hög sittkomfort som ger stöd för dem med nedsatt sittbalans och som behöver stöd för rygg, bröst och nacke. Balloo är lämplig för både barn och vuxna.
Beställningsvara, leveranstid 4-6 veckor.
Du behöver en spelare, t.ex. cd-spelare, mobiltelefon eller läsplatta och ett par högtalare samt högtalarkabel som du även kan beställa av oss. Se nedan.

Beskrivning

Musikupplevelserna blir intensiva och djupt avslappnande i våra sköna musikfåtöljer Balloo och Molly. En härlig känsla för alla musikälskare, och underbar för personer med bristande kroppsuppfattning och med nedsatta sinnesfunktioner. Förstärkare ingår. Med förstärkaren kan du själv variera styrkan på musikvibrationerna, beroende på vilken sorts musik du spelar och efter varje användares behov. Ljudkällan kan vara CD-spelare, surfplatta eller mobiltelefon.

Designen på våra sittsäckar gör dem lämpade för personer som av olika anledningar glider ur vanliga sittsäckar, ofta beroende på förhöjd muskeltonus. Alla sittsäckar och dynor består av galon, välj mellan 15 härliga färger. Känner du dig osäker vad som funkar bäst för ert behov? Hör av er till oss, vi hjälper er.

Tillbehör:

Musiksittsäckar 2022

Skip to content