Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Lugn och ro-kit för Äldreomsorg

36379 kr

Vi har satt ihop ett kit som skapar trygghet och lugn hos användaren.

 

Lägg till bland favoriter
Lägg till bland favoriter

Beskrivning

Bollfåtölj Protac SenSit® Straight ger en skön omslutande känsla. Denna modell är anpassad för äldre då den är högre, det gör den lättare att ta sig i och ur. Bollarnas rörliga tryck och tyngd ger en tydlig avgränsning av kroppen och skapar en lugn, trygg och samlad känsla.

Tyngdtäcke Protac Bolltäcke ™ Classic Polypropylen. Fyllningen består av ett granulat som ger en känsla av en stor vetekudde eller gammalt vaddtäcke. Detta tyngdtäcke ger en måttlig taktil stimuli, man ett tungt  täcke med mer ”vanlig täckeskänsla”.

Tyngdkrage Protac SensOn™. En tyngdkrage som ger ro och sinnesstimulering av nacke, skuldra och bröst. Tyngden och den taktila stimulansen hos de små bollarna sänker axlarna och ger en avslappnad nacke. Den är jämförbar med ett par lugna, fasta händer som håller på axlarna och dämpar oro och ångest. Det kan ge välbefinnande, sinnesfrid och öka koncentrations och inlärningsförmågan. Används med fördel i måltidssituation, i samtal, vila eller i ADL-träning.

Månkudde. Att ha något mjukt och varmt på magen är rofyllt och njutbart. Månkudden är härlig att klämma på och dess rörliga innehåll formar sig behagligt efter användaren.

Lugn och ro-kit innehåller:

Lugn och ro kit