Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Ergostone Original

1199 kr

Värme, kyla, avslappning och återhämtning. Värmekudden och kyldynan Ergostone är en enkel och effektiv produkt att använda för att lindra muskelsmärtor och andra besvär. Den är skön och skonsam att ha mot kroppen och ger en behaglig värme, eller kyla, som kan göra stor skillnad för ditt välbefinnande.

Artikelnr: 504915 Kategorier: , , , Etiketter: , , ,

Beskrivning

Ergostone är tillverkad i Åre och är en produkt som är ny modern variant av de traditionella värmekuddarna som kan vara fyllda med vete, bönor eller korn. Ergostone är istället den fylld med finmald täljsten från täljstensgruvan i Handöl, vid foten av det Jämtländska fjällmassivet. Ergostone kan värmas i mikrovågsugn eller kylas ner i kylskåpet och ger samma lindring som en värmekudde eller en kylpåse. Dessutom har täljsten en unik förmåga att behålla värmen/kylan längre än traditionella produkter. Att applicera vikt och tryck på din kropp kan hjälpa dig att slappna av. Precis som du känner dig trygg och lugn under en tung filt. Ett naturligt sätt att minska rastlöshet, stress, oro och sömnproblem. Utöver detta kan lindra smärtor från ömma muskler eller

Superflexibelt och slitstarkt yttre i silikon.

  • Ergostone Original – 45 cm
  • Tillverkad i Jämtland, Sverige
  • Återvinningsbara material
  • Lång livscykel
  • Varm eller kall
  • Kompression

Levereras med ett mysigt tygfodral i stretch velour.

 

Så här värmer du din Ergostone
Du kan värma din Ergostone i mikrovågsugn på full effekt eller i vanlig ugn på 100°C. Observera att tygfodralet skall avlägsnas när du värmer den. Då tiden kan variera mellan olika uppvämningskällor, börja med att värma din Ergostone i två-tre minuter, ta ut den och känn på den. Om du vill ha den varmare, värm ytterligare. Pausa mellan varje minut för att känna efter till den nått en önskad behaglig temperatur.

Så här kyler du din Ergostone
Kyl din Ergostone i frys eller kylskåp tills den nått önskad temperatur.

Så här rengör du din Ergostone
Du kan enkelt rengöra din Ergostone med vatten och tvål. Den kan även desinficeras med handsprit.

Skip to content