Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

MetaCat Terapikatt

3499 kr

Om du älskar katter men inte kan ha en riktig, då är Metacat terapikatt något för dig. Metacat är en interaktiv katt som ser ut, känns och låter som en levande katt. Den har mjuk päls, spinnande och läten som gör dig glad och lugn. Metacat reagerar på dina klappar, kramar och rörelser med olika beteenden. Om man kramar katten känner man dess hjärtslag. Rör man den inte så somnar den och vaknar upp igen när man klappar den. Metacat är perfekt för dig som vill ha sällskap, tröst och värme utan krav på skötsel eller allergier. Metacat är också bra för äldre med demens som kan må bättre av att ha en terapikatt. Designad för att ge komfort, sällskap och en trygg stund med glädje.

Beskrivning

En helt ny digital terapi och sällskapskatt. Designad för att ge komfort, sällskap och en trygg stund med glädje. MetaCat har en väldigt mjuk och realistisk päls och mjuka huvudrörelser. Den har tre sensorer på kroppen och svarar genom att röra sig, jama och spinna. Om man kramar katten känner man dess hjärtslag. Rör man den inte så somnar den och vaknar upp igen när man klappar den. En stor fördel är att dessa katter inte kräver någon speciell vård, bara ett batteribyte då och då. Robotkatterna har inbyggda sensorer som svarar på rörelser och beröring. Lysande LED-ögon som blinkar när den är påslagen.

Har tre lägen: Av/Tyst/På. Vid läge Tyst rör sig katten men varken spinner eller jamar.

Ytterligare information

MetaCat Terapikatt

MetaCat Vit, MetaCat Svart/Vit, MetaCat Röd/vit

Att få trösta, klappa, samtala med en docka eller ett kärt husdjur verkar lugnande för många. Studier visar god effekt inom vård av personer med demensdiagnoser. Genom att använda digitala terapidjur, som en robotkatt eller robothund, kan det bidra till att motverka oönskade symptom av demenssjukdom såsom apati, oro, sömnsvårigheter och ångest. Värmen och den kravlösa ögonkontakt djuren ger, skänker ro och livskvalitét. Komikapp har fin erfarenhet av dessa produkter och vi guidar er gärna i ert val.

Laddas med USB. Full laddning håller ca en vecka.
Vikt: 1,2 kg.
Mått: 49,5x25x22 cm.