Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Tyngdväst Protac MyFit® Bollväst – 25 mm

3765 kr4995 kr

Protac MyFit® är en sinnesstimulerande bollväst som ger en bra omslutande känsla till kroppen. Bollarna i västen stimulerar beröringssinnet och muskel-ledsinne genom tyngd och djupa dynamiska tryck, vilket ger en bättre kroppskänsla. När man rör sig med västen på rör sig bollarna lite, vilket ger användaren en ökad kroppsuppfattning. Västen kan användas under aktivitet eller under stillasittande aktiviteter och under måltider.

Protac MyFit® lindrar motorisk rastlöshet, inlärningssvårigheter och skärper koncentrationen. Västen passar både barn och vuxna och gynnar personer med ångest, ADHD, autism, psykiatriska störningar, demens och hjärnskador.

Bollvästen kan hjälpa till att utföra vardagliga sysslor som städning, shopping, matlagning, skolarbete och sociala tillställningar, eftersom västen kan användas under fysisk aktivitet.

Artikelnr: N/A Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Tyngdväst Protac MyFit® är tillverkad i en smart design av elastiskt material som sitter tätt intill kroppen. På västens fram- och baksida finns kanaler som är fyllda med tunga plastbollar. Västen har två fickor framtill. Den stängs med blixtlås och har ett enkelt snörsystem i ryggen och sidorna som gör det lätt att anpassa västen individuellt för att ge användaren mesta möjliga sinnesstimulans. Tyngdväst Protac MyFit® Bollväst med 25 mm bollar ger måttlig sinnesstimulans på grund av mindre bollstorlek och lägre vikt. Måttlig stimulans rekommenderas till personer som av någon anledning inte klarar tryck mot kroppen och inte kan eller få belasta med för hög vikt.

Transportväska och tvättpåse ingår.
Protac MyFit är CE märkt enligt MDR 2017/45.

 

Ytterligare information

Vikt N/A

Tyngdväst Protac MyFit Bollväst – Bruksanvisning

Utv_rdering_bollv_st_vuxen_2016 (10)

Utv_rdering_bollv_st_vuxen_2016 (9)

Skip to content