Kvalitet

Kunskap

Service-
glädje

Tyngdväst Protac MyFit® Easy

4775 kr5115 kr

Protac MyFit® Easy är en specialtillverkad sinnesstimulerande bollväst med axelöppning på båda axlarna, vilket gör det enkelt att få västen på sig. Den är speciellt utvecklad för personer som av fysiska eller psykiska skäl har svårt att få in armarna i en vanlig modell på väst, vilket gör den lämplig för personer med förlamning, spasticitet, axelskada, Parkinsons och demens.

 

Artikelnr: N/A Kategori:

Beskrivning

Protac MyFit® Easy Bollväst med axelöppning och 25 mm bollar rekommenderas till vuxna med begränsad rörlighet och balanssvårigheter. Denna modell har en lägre vikt än originalvästen och rekommenderas därför till personer som är fysiskt svaga och/eller har en begränsad rörlighet, t.ex. äldre, personer med demenssjukdom.

Protac MyFit® Easy stimulerar känseln och muskel-leden och används för personer som lider av rastlöshet, ångest, koncentrationssvårigheter eller nedsatt kroppskänsla. Västen sitter väldigt nära kroppen, och är fylld med bollar på bröstet och ryggstycket, som rör sig lite när användaren rör sig. Bollarna stimulerar muskel-ledsinnet med djupa, punktvisa tryck och behaglig vikt och ger på så sätt en tydlig kroppskänsla, vilket lindrar oro, hyperaktivitet och stress.

Västen finns i fyra olika storlekar, som täcker bröststorlekar från 70 cm – 115 cm. Västen innehåller 2,5 cm bollar vilket ger en mildare stimulans då kulorna ger mindre djuptryck och har mindre vikt.

Protac MyFit är CE märkt enligt MDR 2017/45.

Ytterligare information

Vikt N/A

Tyngdväst Protac MyFit Bollväst – Bruksanvisning

Skip to content